F.A.Q.

Veel voorkomende vragen

 

Ik weet niet precies wat mijn stemgroep is

Dan kunt u zich opgeven met “nader te bepalen” als stemgroep. Bij de stemtest wordt er dan gekeken welke partij voor u geschikt is.

 

Kan ik in delen betalen?

Ja, dat kan. Maar alleen als u gebruikmaakt van de optie om via een incasso te betalen. U betaalt dan in drie gelijke delen. Er wordt wel € 9,= administratiekosten gerekend.

 

Ik heb eigen bladmuziek, mag ik die gebruiken?

Ja, dat mag. Maar dan dient u er wel voor te zorgen dat u zorgt dat bijvoorbeeld de repetitiecijfers overeenkomen met de Carus versie (zie sectie bladmuziek) die gebruikt wordt bij dit project.

 

Ik kan niet naar een repetitiedag komen, is dit een probleem?

In principe is het bijwonen van de repetities essentieel voor het slagen van dit project. Het is daarom belangrijk dat u er altijd bent. Mochten er zeer serieuze redenen voor absentie zijn, neem dan (van tevoren!) contact op met productie.

 

Ik wil me opgeven samen met iemand anders, kan dat?

Heel leuk uiteraard dat u samen met iemand mee wilt doen. Helaas hebben we dit niet kunnen inbouwen als optie op de website. Dus of u moet twee keer het aanmeldproces doorlopen of uw vriend(in) moet zichzelf opgeven.

 

Ik ben onverhoopt niet door de stemtest gekomen. Ik heb wel al betaald, wat nu?

Dit zal heel weinig voorkomen maar mocht het helaas toch zo zijn: dan krijgt u uw geld natuurlijk terug.

 

Hoe kom ik bij de repetities en de optredens?

Alle locaties zijn goed bereikbaar met het OV en ook met de auto. Al moet u bij het laatste wel rekening houden met een klein stukje lopen.

 

Ik wil me graag voorbereiden, hoe doe ik dat?

Goede voorbereiding is het halve werk, daar zijn wij het heel erg mee eens. Er komen op de website (intern gedeelte) MP3-bestanden beschikbaar. Deze bevatten pianopartijen waar u mee kunt zingen thuis. Daarnaast kunt u op het repetitieschema zien welke delen er wanneer gerepeteerd gaan worden. Dan kunt u deze extra oefenen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met productie via de pagina “contact”.

Reacties gesloten.